Warna Pastel Warna Tema 2013 (Freebies Background Own Make)

Tumblr_mfkm0doxvm1qm35dwo1_500_large

assalamualaikum

hai semua. sebelum ifa nak share freebies background warna pastel, ifa nak jelaskan serba sedikit pasal warna pastel. warna pastel ialah warna tema tahun depan (2013). raya nanti ramai ramai guna warna pastel tau. haha, okay korang pun tahu kan, tahun ni tema warna block. warna block ialah warna yang terang. sekarang ramai kalau berpakaian warna biru , mesti match tudung dengan warna kuning . tak percaya?! tengok ni! haha

*sumber gambar dari majalah NUR edisi Januari 2013*



http://i.imgur.com/rJgQ9.png


http://i.imgur.com/Ezax6.png


http://i.imgur.com/eIYrV.png


http://i.imgur.com/J0Iic.png


http://i.imgur.com/Bg9sP.png

disebabkan background dekat atas ni ifa yang buat, so kepada yang dah amik tu, pandai pandai lah comment/ credit. terima kasih ^^

3 comments:

nsyamMie said...

comel ! saya ambik yang bawah sekali tu :)

Nur Irdina said...

Saya nak ambek jugak yerr =)

Hazinra Namir said...

amik satu yee :)